Halusin kokeilla, että millaista on kirjoittaa tänne nettiin ajatuksia. Luoda oma blogi, vähän kuin oma pysähdyspaikka arjen velvollisuuksille ja kiireille tai toisin sanottuna päiväkirja.  Just tuli mainos televisiosta, sarjasta "Naisia kaupungilla" tulee maanantaisin ja on muuten tosi hyvä. Suosittelen katsomaan.

Miehet (vauva ja mieheni) menivät jo ennen Salattuja elämiä yöpuulle. Jostain syystä ei uni tule silmään monestikaan illalla mulle, liekö johtunee hormooneista. Imetys ja kaikki nämä yöherätykset yms tekee kai immeisen jotenki ylienergiseksi? Vaikka oon jonain yönä nukkunut vaan kolme tuntia, niin ei uni aina tule silmään, vaikka kuinka yrittäis.. on väsynyt, mutta ei kuitenkaan.. outoa.

Kokeiltiin tänään pojalle hyppykeinua, eilen ostettiin, tykkää ihan kauheasti! =) kiljahteli oikein ilosta.. ihanaa oli katsoa. joo tänään meni nukkuu jo klo 18, yleensä klo 20 aikoihin..

Haitin tilanne mietityttää. Laitoin oman panostukseni tällä viikolla soittamalla apupuhelimeen.. mietin tässä vain et jos täällä sivuilla käy 200 000 ihmistä päivässä (luin näiltä sivuilta) ja jokainen lahjottas euron Haitin hyväksi, niin se olisi jo jotain.. pitäskö ruveta tekee nimilistaa/keräystä täällä asian hyväksi. Jos kiinnostaa, laittakaa viestiä mulle blogiin, niin voin avata tilin sitä varten ja alkaa kerätä nimiä.. oon aina ollut vähän sellanen "Amelie"! On se niin väärin et viattomat ihmiset ja eläimet kärsii ja aina musta tuntuu et luonnon katastrofit sattuu aina maailman köyhimpiin maihin! Haitissa on muutenkin todella köyhää ja pula vedestä ja ruoasta ja elämän perusasioista, saati nyt! auttakaa hyvät ihmiset, lahjottakaa vaikka euro, mutta sekin on parempi kuin pelkkä ajatus auttamisesta, mikä usein vaan jää kauniiksi ajatukseksi ihmisen mieleen. Itse soitin siihen kirkon puhelimeen, kun tuli teeveestä se Tuomiokirkon hyväntekeväisyyskonsertti. Eipä meillä suomalaisilkaan välttämättä ole ylimääräisiä euroja, mutta on ainakin euro enemmän kuin Haitilaisilla.

Nämä ovat vain minun ajatuksiani. Jokainen taklaa tyylillään js kantaa omaatuntoaan mukanaan. Hyvää yötä koko maailmalle, nyt on mentävä hammaspyykille.. Saa olla kiitollinen, että hanasta tulee puhdasta vettä!  Ei aina muista olla kiitollinen perusasioista, puhdas vesikin on meille Suomessa melkein itsestäänselvyys! Palataan!